Unghiile false au devenit foarte populare dintre femei pentru ca este o alegere care rezista mai mult timp decat o manichiura simpla. OferimĀ kituri unghii gel profesional pentru a construi unghii false impecabile si alte produse necesare.

Unghiile false au devenit foarte populare dintre femei pentru ca este o alegere care rezista mai mult timp decat o manichiura simpla. OferimĀ kituri unghiiĀ gelĀ profesional pentru a construiĀ unghii falseĀ impecabile. Aceste kituri de la marci cunoscute sunt destinate atat pentru nail techniciani incepatori cat si pentru profesionisti. Trusele contin produse unghii de calitate si astfel satisfac si cele mai severe asteptari ale manichiuristilor. Fie ca alegeti unĀ kit unghii falseĀ cu gel, kit cu acril sau kit cu oja semipermanenta veti fi uimit de calitatea si rezistenta produselor.

Magazinul Kituri-Unghii doreste sa va ofere cele mai bune preturi de pe piata la toate produsele pentru o manichiura sau pedichiura de neuitat. Oferim produse de unghii profesionale precum: geluri uv colorate in nuante fermecatoare, oje semipermanente de calitate superioare, kituri unghii false, pile electrice, freze si capete pentru pile electrice, acril, vopsele acrilice si lacuri de unghii rezistente.